Οι συμφωνίες πλαίσιο μετά τον ν. 4412/2016

Κατηγορία: Σεμινάρια

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη και εσωτερικούς ή εξωτερικούς συμβούλους και νομικούς συμβούλους Αναθετουσών Αρχών, σε εσωτερικούς (in-house) ή εξωτερικούς νομικούς συμβούλους εταιριών που συμμετέχουν σε διαδικασίες ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων, σε εξειδικευμένα στελέχη εταιρειών ή συμβούλους που ασχολούνται με δημόσιους διαγωνισμούς, όπως και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο με επαρκή γνώση των βασικών αρχών δημοσίων συμβάσεων και σχετικών διαδικασιών.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Νίκος Στυλιανίδης

Τόπος διεξαγωγής:
Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου (Ακαδημίας 43, Αθήνα)

Ημέρες και ώρες υλοποίησης:
Τετάρτη 8 Μαρτίου 2016, ώρες: 16:30-20:30

Η προσωπικότητα του δικαστή και η νομολογία

Κατηγορία: Συναντήσεις-Ημερίδες

 

Το  Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Jeffrey Rosen, «Το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α.»  Εκδοτική σειρά Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου: «Σύγχρονοι Στοχαστές για τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα» (Πρόλογος: Νικόλαος Κ. Σακελλαρίου, Πρόεδρος του ΣτΕ. Εισαγωγή-Μετάφραση: Αικατερίνη Μ. Ρωξάνα, εκδ. Παπαζήση, Αθήνα 2016, 423 σελ.)

διοργανώνει δημόσια συζήτηση με θέμα "Η προσωπικότητα του δικαστή και η νομολογία", τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00,στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

 

 

 

Ανακοίνωση θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη

Κατηγορία: Το Κέντρο

Ανακοίνωση θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη

Εκπαίδευση
- Πτυχίο Νομικής
- Μεταπτυχιακός τίτλος θα ληφθεί υπόψη
- Άριστη γνώση αγγλικών
- Άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών

Εμπειρία
- Τουλάχιστον τριετής εμπειρία στη διεκδίκηση και διαχείριση κοινοτικών προγραμμάτων
- Γνώση των διαδικασιών κοινοτικών διαγωνισμών και εμπειρία στην κατάρτιση προσφορών, προϋπολογισμών κ.λπ.
- Εμπειρία στη διαχείριση κοινοτικών έργων στην Ελλάδα

Συμπληρωματικά προσόντα
- Ικανότητα επικοινωνίας
- Ικανότητα εργασίας σε ομάδα
- Καλή γραπτή και προφορική έκφραση στα ελληνικά και τα αγγλικά
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό το αργότερο μέχρι 5 Μαρτίου 2017 στο fax 210 33 90 522 ή στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα εκπαιδευτικών αναγκών

Κατηγορία: Το Κέντρο

Αγαπητοί συνεργάτες

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αυστρίας, το Ludwig Boltzmann Institute of Human Rights στην Αυστρία, το Institute for International Legal Studies στην Ιταλία, τον Συνήγορο του Πολίτη της Κροατίας και το Institute for Law and Society στην Πολωνία, υλοποιεί το πρόγραμμα “Judging the Charter".