Εκτύπωση

Σεμινάριο για τις Δικονομικές Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ποινική δίκη Αθήνα, 4-6 Μαρτίου 2016

Κατηγορία: Συναντήσεις-Ημερίδες

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή & Δημήτρη Τσάτσου (www.cecl.gr) σε συνεργασία με την Fair Trials International (http://www.fairtrials.org/) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις Δικονομικές Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ποινική διαδικασία (Οδηγία 2010/64/EΕ σχετικά µε το δικαίωμα σε διερµηνεία και μετάφραση κατά την ποινική διαδικασία, Οδηγία 2012/13/ΕΕ σχετικά µε το δικαίωμα ενημέρωσης στο πλαίσιο ποινικών διαδικασιών και Οδηγία 2013/48/ΕΕ σχετικά με το δικαίωμα πρόσβασης σε δικηγόρο στο πλαίσιο ποινικής διαδικασίας).

Καλούμε δικηγόρους με ενασχόληση στον τομέα του ποινικού δικαίου από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και την Ιταλία να υποβάλλουν την αίτησή τους. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Το σεμινάριο θα εστιάσει στις προβλέψεις των Οδηγιών και στην εφαρμογή τους.

Τόπος: St George Lycabettus Boutique Hotel, Αθήνα

Χρόνος: 4-6 Μαρτίου 2016 (απόγευμα της 4ης Μαρτίου και ολοήμερα την 5η και 6η Μαρτίου)

Γλώσσα σεμιναρίου: Αγγλικά

Για δικηγόρους ποινικού δικαίου από: Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Μάλτα

Δηλώσεις συμμετοχής έως: 3 Ιανουαρίου 2016 (οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν ως τις 8 Ιανουαρίου)

Κόστος: Χωρίς κόστος. Καλύπτεται η διαμονή για τις νύχτες 4 και 5 Μαρτίου (για συμμετέχοντες που δεν διαμένουν στην Αθήνα), καθώς και πρωινό και γεύμα τις ημέρες του σεμιναρίου. Θα παρασχεθεί δωρεάν δείπνο στις 5 Μαρτίου. Οι συμμετέχοντες καλούνται να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης προς και από την Αθήνα και το δείπνο της πρώτης νύχτας. Δεν είναι δυνατή η μερική παρακολούθηση.

Αίτηση συμμετοχή / πληροφορίες (στα αγγλικά):  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής εδώ


Co-funded
 by the Criminal Justice Programme of the European Commission. 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok